Forum Mieszkańców Ciżemki 80 i 82 w Bielsku-Białej
Nie jesteś zalogowany na forum.
W dniu wczorajszym, tj. 27.04.2020 był Pan konserwator i Pan ogrodnik. Skosili teren ( do oceny Waszej), dostali uwagi co do jakości koszenia oraz przekazałem Panu konserwatorowi kwestię lamp - że w 5 się żarówki nie świecą, a większość się chybota. Wczoraj wieczorem nie sprawdziłem, czy zareagował, dziś wieczór sprawdzę czy wszystkie się świecą. W kwestii gibania się - sprawdzę po weekendzie majowym, bo sam wiem że jakbym musiał to robić to mi by to zajęło cały dzień - a jego przez cały dzień przy lampach nie widziałem.
Bardzo dobrze że napisałeś z datą o interwencji.
Dobrze by było, żebyśmy za każdym razem notowali tu o interwencji ekipy porządkowej czyli kiedy i co było zrobione.
Wtedy bedziemy mieć pogląd na to ile razy w danym miesiącu panowie tu byli i co zrobili oraz czego nie zrobili.
Wczoraj, to jest 18.05.2020 był Pan konserwator. Skosił trawę. Dostał instrukcję aby ogarnął dziury na terenach wspólnych (dziury drenażowe) oraz dostał instrukcję aby wymienił żarówki spalone w lampach. Żarówek nie wymienił / stan na 21.05.2020
[ Wygenerowano w 0.011 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 557.08 kB (Maksimum: 624.16 kB) ]