Forum Mieszkańców Ciżemki 80 i 82 w Bielsku-Białej
Nie jesteś zalogowany na forum.
Od kiedy się wprowadziłem (a w sumie jak szukałem mieszkania do kupienia) patrzyłem gdzie będzie dobry zasięg play. Żona miała orange i w naszej lokalizacji - Ciżemki 82g/1 Orange miał tak kiepski zasięg że również żona wyemigrowała do play. Internet na routerze mobilnym (tzw. mydełku) od play nie działał odpowiednio, natomiast na telefonach - śmigał aż miło. Zorientowałem się że to może być wina urządzenia więc kupiłem :https://www.tp-link.com/pl/home-networking/lte-3g/tl-mr6400/
Teraz śmiga aż miło. Jak wejdzie 5g to pewnie kupię urządzenie do 5g. Polecam wszystkim którzy mają problem z internetem. W razie pytań - prosze pisać pod spodem, będę starał się na bieżąco odpisywać.
Cześć Paweł
Ja też mam router 4G z Asus (4G-AC68U) z Orange i internet chodzi mi bardzo średnio, ale jak próbowałem użyć tego routera i tej samej karty interneowej w mieszkaniu 82h/1 był super totalna różnica. Myślę, że nie jest to kwestia routera czy operatora ale też pozycji mieszkania.
[ Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 535.37 kB (Maksimum: 596.9 kB) ]